Referenser


Välkommen till Livskraft Personlig UtvecklingGenom FÖRÄNDRING når Du

FRIHET och FRAMGÅNG i Ditt liv!

Kikkie Krohn

Förändringscoach
SAGT OM KIKKIE:

Kikkie är för mig en fantastisk terapeut som väldigt kärleksfullt leder mig till nya insikter. I hennes närvaro känner jag mig trygg att berätta om min djupaste sorg, längtan och vad jag upplever svårt i mitt liv. Med mycket empati och klarsynthet hjälper Kikkie mig att släppa mina hinder, föreställningar och gamla mönster som hindrar mig från att vara hela jag. Med allt vad det innebär. Jag rekommendera henne väldigt varmt för alla som vill ha mer glädje och lätthet i livet.  "Nina Hansson, Stockholm"

***

Jag kan varmt rekommendera distans telesessioner med Kikkie Krohn.

Kikkie har en stark närvaro med den hon pratar med. Inkännande och intuitiv terapeut man känner sig lugn och trygg med henne. Det sker så mycket i det undermedvetna på djupet när man arbetar som Kikkie på en djup själslig nivå. Nu har jag släppt taget om mina begränsande trosföreställningar gällande, pengar, arbete, relationer, hälsa och mycket mer. Stärkt mig i mitt företagande. Förändrat mitt sätt att se på mig själv och mitt livsarbete. Medvetenhet och glädje utifrån mitt sanna jag. Nya vägar öppnas för mig hela tiden allt är möjligt!

Tack Kikkie! "Helen Iljegård, Bollnäs"

***

Kikkie är lyhörd o ställer de rätta frågorna som går på djupet. Vid själva behandlingsögonblicket så kändes det ända in på djupet att det tog på rätt ställe. Känslan jag hade försvann snabbt o jag kände mig lätt o samtidigt väldigt förvånad. Den hade jag tampats med i ca 3-4 år.

Jag bor som sagt i Stockholm o Kikkie bor ute i skogen utanför Östersund  Kändes så enormt smidigt o lätt att kunna ta detta via telefon. Jag har fått behandlingar/samtal med Kikkie face2face tidigare och jag måste säga att hon är lika bra över telefon. Känslan blev ej sämre pga av avståndet.

Du får gärna kontakta mig om du undrar något. Jag finns på Facebook :-) "Malla Finsberg, Stockholm" 

***

Kikkie är klar och tydlig i sin information. Förstår det du bär på och ger dig hjälp att ta bort den. Det är fantastiskt att känna lättnaden i att släppa taget av det "onda". Rekommenderar Kikkie Krohn varmt! Vi behöver alla hennes hjälp!

Tack Kikkie! "Annica Nilsson, Uppsala"

***

Jag rekommenderar Kikkie varmt. En gedigen kompetens blandat med inlyssnande och stort hjärta handledde hon  mig proffsigt mot de mål jag önskade. Otroligt tacksam att få syn på hinder som begränsat mig från ayy uppnå det jag önskar. Redan efter några dagar såg jag resultat och kunde skörda det vi jobbat med. "Helena Hellström, Ljungby"

***

När jag tappat fokus och känner att kaoset efter min stora sorg, över separation, min fars bortgång och en massa annat som legat på hög - totalt tar överhanden ... då är samtalen med Kikkie en underbar räddning! Hon steppar in med sitt lugn, sin energi och fokus - och tar över! Hjälper mig tillbaks på banan igen. Hon VET vilka trådar som det behöver dras i och man känner att styrkan återkommer. Måste erkänna att jag inte alltid förstår HUR men vad spelar det för roll när det hjälper?  älskar mina samtal med Kikkie och hur de får mig att må!   "Annie Rönn, Karlskoga"

***

Under en omskakande tid med stora livsomställningar ,så fick jag hjälp av Kikkie  med att hitta fotfästet i livet igen. Fick bla  hjälp via telefon flera gånger, då jag var helt uppned inombords,och ej visste åt vilket håll jag skulle gå. Kikkie kunde utan vetskap om något hjälpa mig att plocka ner problemet/känslan i hanterbara bitar, som hon  hjälpte mig att släppa taget om, både energimässigt och tankemässigt.

Många var de bitar som jag bar, och många var ej  mina. I dag är min ryggsäck åtskilligt lättare, men  den fortsätter att fyllas på under livet. Fast nu  har jag  hittat ytterligare ett sätt att hjälpa mig själv att bli mitt bästa jag på, för mig själv och alla jag älskar  <3

Allt skedde med en känsla av tillåtande och icke dömande. Insikten av att allt kommer att lösa sig var stark.  Kikkie gav mig  de verktyg som just då var mest användbara.

Jag rekommenderar denna fina kvinna med ett varmt och kärleksfullt hjärta, till alla som behöver lite hjälp på livets ibland snåriga stig.

Alla behöver vi hjälp ibland då ensam ej är stark.

Tack Kikkie och kram från mig  "Jeannette Olovsson Krokom"

***

Copyright © AB Livskraft Personlig Utveckling