Om oss

OM Livskraft Personlig Utveckling


Företaget startade i Skåne oktober 2006 som en enskild firma. I december 2007 så flyttade verksamheten till Värmland och i april 2012 till Jämtland. I april 2010 så ombildades den enskilda firman till aktiebolag.

Mellan september 2009 och december 2013 har LPU arbetat som kompletterande aktör åt Arbetsförmedlingen. Denna möjlighet gjorde att verksamheten kunde anställa 6st coacher under 2009-2010.

Det finns en bifirma i AB LPU, det är MKD där vi hyr ut arbetskraft inom skogsnäringen och byggsanering mm.

2015 bestämde jag, Kikkie Krohn, mig för att återgå till där jag startade min verksamhet, med att arbeta med samtal i kombination med kroppsbehandling och utbildningar. Vilket jag idag gör i Östersund , Stockholm och över telefon.

Målsättningen i AB LPU är att varje individ ska känna sig rikare när de lämnar oss än vad de kände sig när de kom. Kärnan i hela vårt arbete är hjälp till självhjälp där vårt uppdrag är att hjälpa varje individen att hitta verktygen till att få ett rikare liv. Vi ger individen möjligheten att få insikt och att utvecklas utifrån individens egna utgångsläge.

Vi arbetar utifrån ICF:s och Soulful Transformation Works riktlinjer. Vårt arbetssätt bygger på hjälp till självhjälp genom friskvård. Vi arbetar med och för människor med fokus på deras inre och yttre utveckling

Kikkie Krohn

KIKKIE KROHN

Förändringscoach, samtalsterapeut.


OM KIKKIE KROHN


KORT BESKRIVNING AV KIKKIE
Kikkie är utbildad samtalsterapeut och coach som brinner för hjälp till självhjälp. Hon kombinerar djup psykologisk förståelse tillsammans med den nya tidens snabba verktyg. Hennes specialisering och djupa passion är att hjälpa andra att frigöra sig från sina osynliga inre blockeringar som hindrar dem att lyckas med allt de önskar.
Kikkie jobbar med verktyg som gör att terapin/coachningen inte behöver ta lång tid, utan med omedelbart resultat.

VAD ERBJUDER KIKKIE SINA KLIENTER?
Kikkies styrka är att hon är en god lyssnare med förmågan att hitta ” den röda tråden”. Förutom sin erfarenhet som terapeut och coach så använder Kikkie sina mediala förmågor för att hjälpa sina klienter att nå sina mål. Tekniken som hon använder avlägsnar blockeringar hos dig omedelbart, vilket gör att du blir redo att gå vidare direkt.

VAD DRIVER KIKKIE I HENNES ARBETE?
Kikkie älskar att hjälpa människor att må bra! Hon tycker att det är jätteviktigt att varje individ känner att de har ett val och det är individen själv som väljer. Kikkie finns bara där som ett verktyg för att individen ska hitta sin egen väg att gå.

KIKKIES MOTTO:
"Jag har ett mål med mitt arbete - varje individ ska känna sig rikare när de lämnar mig och mitt företag än när de kom."


SAGT OM KIKKIE:

Kikkie är för mig en fantastisk terapeut som väldigt kärleksfullt leder mig till nya insikter. I hennes närvaro känner jag mig trygg att berätta om min djupaste sorg, längtan och vad jag upplever svårt i mitt liv. Med mycket empati och klarsynthet hjälper Kikkie mig att släppa mina hinder, föreställningar och gamla mönster som hindrar mig från att vara hela jag. Med allt vad det innebär. Jag rekommendera henne väldigt varmt för alla som vill ha mer glädje och lätthet i livet.  "Nina Hansson, Stockholm"

***

Jag kan varmt rekommendera distans telesessioner med Kikkie Krohn.

Kikkie har en stark närvaro med den hon pratar med. Inkännande och intuitiv terapeut man känner sig lugn och trygg med henne. Det sker så mycket i det undermedvetna på djupet när man arbetar som Kikkie på en djup själslig nivå. Nu har jag släppt taget om mina begränsande trosföreställningar gällande, pengar, arbete, relationer, hälsa och mycket mer. Stärkt mig i mitt företagande. Förändrat mitt sätt att se på mig själv och mitt livsarbete. Medvetenhet och glädje utifrån mitt sanna jag. Nya vägar öppnas för mig hela tiden allt är möjligt!

Tack Kikkie! "Helen Iljegård, Bollnäs"

***

Kikkie är lyhörd o ställer de rätta frågorna som går på djupet. Vid själva behandlingsögonblicket så kändes det ända in på djupet att det tog på rätt ställe. Känslan jag hade försvann snabbt o jag kände mig lätt o samtidigt väldigt förvånad. Den hade jag tampats med i ca 3-4 år.

Jag bor som sagt i Stockholm o Kikkie bor ute i skogen utanför Östersund  Kändes så enormt smidigt o lätt att kunna ta detta via telefon. Jag har fått behandlingar/samtal med Kikkie face2face tidigare och jag måste säga att hon är lika bra över telefon. Känslan blev ej sämre pga av avståndet.

Du får gärna kontakta mig om du undrar något. Jag finns på Facebook :-) "Malla Finsberg, Stockholm" 

***

Kikkie är klar och tydlig i sin information. Förstår det du bär på och ger dig hjälp att ta bort den. Det är fantastiskt att känna lättnaden i att släppa taget av det "onda". Rekommenderar Kikkie Krohn varmt! Vi behöver alla hennes hjälp!

Tack Kikkie! "Annica Nilsson, Uppsala"

***

Jag rekommenderar Kikkie varmt. En gedigen kompetens blandat med inlyssnande och stort hjärta handledde hon  mig proffsigt mot de mål jag önskade. Otroligt tacksam att få syn på hinder som begränsat mig från ayy uppnå det jag önskar. Redan efter några dagar såg jag resultat och kunde skörda det vi jobbat med. "Helena Hellström, Ljungby"

***

När jag tappat fokus och känner att kaoset efter min stora sorg, över separation, min fars bortgång och en massa annat som legat på hög - totalt tar överhanden ... då är samtalen med Kikkie en underbar räddning! Hon steppar in med sitt lugn, sin energi och fokus - och tar över! Hjälper mig tillbaks på banan igen. Hon VET vilka trådar som det behöver dras i och man känner att styrkan återkommer. Måste erkänna att jag inte alltid förstår HUR men vad spelar det för roll när det hjälper?  älskar mina samtal med Kikkie och hur de får mig att må!   "Annie Rönn, Karlskoga"

***

Under en omskakande tid med stora livsomställningar ,så fick jag hjälp av Kikkie  med att hitta fotfästet i livet igen. Fick bla  hjälp via telefon flera gånger, då jag var helt uppned inombords,och ej visste åt vilket håll jag skulle gå. Kikkie kunde utan vetskap om något hjälpa mig att plocka ner problemet/känslan i hanterbara bitar, som hon  hjälpte mig att släppa taget om, både energimässigt och tankemässigt.

Många var de bitar som jag bar, och många var ej  mina. I dag är min ryggsäck åtskilligt lättare, men  den fortsätter att fyllas på under livet. Fast nu  har jag  hittat ytterligare ett sätt att hjälpa mig själv att bli mitt bästa jag på, för mig själv och alla jag älskar  <3

Allt skedde med en känsla av tillåtande och icke dömande. Insikten av att allt kommer att lösa sig var stark.  Kikkie gav mig  de verktyg som just då var mest användbara.

Jag rekommenderar denna fina kvinna med ett varmt och kärleksfullt hjärta, till alla som behöver lite hjälp på livets ibland snåriga stig.

Alla behöver vi hjälp ibland då ensam ej är stark.

Tack Kikkie och kram från mig  "Jeannette Olovsson Krokom"

***