Kikkie


Välkommen till Livskraft Personlig UtvecklingGenom FÖRÄNDRING når Du

FRIHET och FRAMGÅNG i Ditt liv!

KIKKIE KROHN

Förändringscoach, samtalsterapeut.

OM KIKKIE KROHN


KORT BESKRIVNING AV KIKKIE
Kikkie är utbildad samtalsterapeut och coach som brinner för hjälp till självhjälp. Hon kombinerar djup psykologisk förståelse tillsammans med den nya tidens snabba verktyg. Hennes specialisering och djupa passion är att hjälpa andra att frigöra sig från sina osynliga inre blockeringar som hindrar dem att lyckas med allt de önskar.
Kikkie jobbar med verktyg som gör att terapin/coachningen inte behöver ta lång tid, utan med omedelbart resultat.

VAD ERBJUDER KIKKIE SINA KLIENTER?
Kikkies styrka är att hon är en god lyssnare med förmågan att hitta ” den röda tråden”. Förutom sin erfarenhet som terapeut och coach så använder Kikkie sina mediala förmågor för att hjälpa sina klienter att nå sina mål. Tekniken som hon använder avlägsnar blockeringar hos dig omedelbart, vilket gör att du blir redo att gå vidare direkt.

VAD DRIVER KIKKIE I HENNES ARBETE?
Kikkie älskar att hjälpa människor att må bra! Hon tycker att det är jätteviktigt att varje individ känner att de har ett val och det är individen själv som väljer. Kikkie finns bara där som ett verktyg för att individen ska hitta sin egen väg att gå.

KIKKIES MOTTO:
"Jag har ett mål med mitt arbete - varje individ ska känna sig rikare när de lämnar mig och mitt företag än när de kom."


REFERENSER

Copyright © AB Livskraft Personlig Utveckling