EXAMENSARBETE

EXAMENSARBETE

Hungrig självkänsla


Jag söker ett gäng som vill delta i mitt examensarbete och gå ner i vikt med hjälp av stresshantering och personlig utveckling!

Jag, Kikkie Krohn, känsloätare och mat/sockerberoende, är utbildad samtalsterapeut och coach. Just nu går jag en utbildning till behandlingspedagog på Birka folkhögskola. I maj 2022 så ska jag ha mitt examensarbete färdigt. En del av mitt examensarbete är utvecklingen av kursen ”Hungrig självkänsla”.


Min plan är att under mina studier arbeta fram kursen ”Hungrig självkänsla” med hjälp av kunskapen som jag har med mig och den jag lär mig under utbildningen på Birka. En annan viktig ingrediens är deltagarna och deras erfarenhet/kunskap. Kursen vänder sig framförallt till oss som är känsloätare och/eller mat-& sockerberoende. Kursen bygger på att vi ska lära känna oss själva och våra beteenden som leder till vår viktuppgång. 


Jag kommer att välja ut 10 deltagare som får denna kurs av mig.  Min önskan är att de jag väljer är öppna och ärliga med mig om vad som händer i dem under resans gång. Det är viktigt att du är redo och villig att arbeta med dig själv, tillsammans med mig och de andra deltagarna. 

Min tanke är att det är viktigt att Du som deltagare ska känna dig trygg och inte känna prestationsångest, utan en bekvämlighet i att äga din historia och din personliga utveckling.


UPPLÄGG: Du får ett nytt mail varje vecka med uppgifter och övningar som du gör i din egen takt. Du får även tillgång till en deltagargrupp på Facebook som är låst för andra. Gruppen är endast tillgänglig för er deltagare.


Vi kommer även ha ZOOM-samtal i grupp under denna tid. Jag har idag inte bestämt hur ofta men det kommer vara klart när vi startar. Individuella samtal erbjuds mot en reducerad kostnad.


ANSÖKAN: Görs via en enkät som är till för att jag ska se om du är redo att vara med i min kurs. Om du har några vänner som du tycker skulle passa perfekt att vara med så dela gärna detta med dem så att de får chansen att anmäla sitt intresse.


Om du tycker att detta låter intressant så kan du söka en plats här: 

Behöver du mer info så maila mig här: