Energi-utbildning

 

Genom FÖRÄNDRING når Du

FRIHET och FRAMGÅNG i Ditt liv!

 

 

 

 

 

 

 

 

Söker Du en väg till

Självkännedom

Välbefinnande

Utveckling

Glädje

Frihet

 

I dag rusar vi alla på i en snabb takt och glömmer ofta att stanna upp och känna efter. Känna efter vad JAG vill, inte vad JAG tror förväntas av MIG.

 

Detta gäller alla delar i vårt liv såväl kroppsligt som praktiskt. Det kan handla om kontrollbehov, energibalans, andlig utveckling, arbete, motion, vila eller kost mm

Under utbildningen får Du se vad som behöver stärkas eller minskas i Ditt liv. Du kommer få tillgång till verktyg som Du även kommer att använda efter utbildningen. Dessa verktyg kan Du använda för att skapa Din egen balans och Ditt eget välmående eller som energiterapeut.

 

Utbildningen är en resa till läkning, både kroppsligt och själsligt. Det handlar om att du möter dig själv och hur du når en ökad nivå av harmoni, hälsa och personlig utveckling.

 

Den passar dig som behöver rehabiliteras efter eller under en sjukskrivning eller som helt enkelt vill jobba som energiterapeut med healing, samtal och regressionsterapi.

 

Genom "Learning by doing" så lär vi oss tekniker medan vi arbetar med oss själva och våra kurskamrater. För de som vill bli energiterapeuter så har de klienter och läser de teoretiska bitarna hemma.

 

Under utbildningen arbetar vi på fyra nivåer - fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt. Vår övertygelse är att dessa nivåer behöver vara i balans för att kroppen ska kunna läkas varaktigt och för att vi ska finna lugn och harmoni i vår vardag.

 

Fysiskt - med hjälp av healing, kristaller och eteriska oljor arbetar vi med att ta bort blockeringar som finns i kroppens energiflöde. Dessa blockeringar hindrar Din egen läkningsförmåga och behöver hjälp att lösas upp.

Emotionellt - genom att använda EFB-andningens egenskaper och gruppterapins dynamik så jobbar vi aktivt med oss själva. Detta för att se och förstå hur vi själva kan ta ansvar för vårt mående och alla delar av vårt liv.

Mentalt - vi arbetar med hjälp av tankens kraft och affirmationers styrka för att uppnå en varaktig förändring. Vi kommer även arbeta med vår självkänsla.

Andligt - genom att lära oss att meditera och använda vår intuition mm så jobbar vi med vår andliga nivå. Här kommer även regressionen in som ett verktyg att uppleva vår själs historia och lärdomar.

UTBILDNINGENS INNEHÅLL

Fysiskt = kroppsligt

Healing - är en holistisk metod som åstadkommer harmoni på alla plan, fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt. Vi arbetar både med och utan kristaller.

Kristaller - påskyndar läkningsprocessen och stärker Ditt nervsystem.

Terapeutiska oljor - har en djupgående effekt på kropp och själ.

Mentalt = intellektuellt

Mental träning - vi jobbar med att bygga upp vår självkänsla från grunden och verkligen ta reda på vad JAG vill.

Affirmationer - hjälper oss att förändra våra tankar och därmed få ett bättre liv.

Emotionellt = känslomässigt

EFB-andning - en mjuk men ändå kraftfull andningsmetod.

Egen terapi i grupp - här använder vi det helande samtalet och gruppdynamiken som verktyg.

Andligt = inre kärna

Meditation - viktigt verktyg för att finna ett inre lugn.

Chakra - sanskrit och betyder energihjul. Vi jobbar med att balansera dessa energihjul för att må riktigt bra och finna harmoni i själen.

Regression - är ett underbart verktyg för självkännedom, om Du har fastnat i fobier, vill få klarthet i olika beteenden eller är nyfiken på tidigare liv.

Intuition - tysta samtal med Ditt innersta, samtalen handlar om vägledning till vad som är bäst för Dig.

 

Några positiva förändringar:

•Du vågar släppa på kontrollen.

•Du älskar dig själv.

•Din självkänsla har blivit stärkt

•Du VET att det är endast DU som kan förändra DITT liv.

•Du är lugn, avstressad och sover bra.

•Du förstår dig själv och din partner mycket bättre än tidigare.

•Du har fått med dig en verktygslåda med hjälpmedel att ta till när livet kräver det.

 

Efter detta år så litar du på dig själv och din inre känsla.

 

Nästa utbildning startar i Stockholm i maj-juni 2018.

Mer info kommer ang datum och tider...

 

Vill Du ha mer info om utbildningen och dess upplägg:

kikkie@ablpu.se

 

 

 

Copyright © AB Livskraft Personlig Utveckling