RESAN

 

Genom FÖRÄNDRING når Du

FRIHET och FRAMGÅNG i Ditt liv!

RESAN

 

Vad är RESAN?

RESAN är en självläkande process som sedan Brandon Bays skapade den 1992, har befriat tusentals människor från livslånga känslomässiga och fysiska blockeringar.

Reseprocessen hjälper dig att bli av med emotionella och fysiska blockeringar, att utnyttja ditt eget inre, uppleva gränslös glädje och bli fri.

De mäktiga processerna åstadkommer djupa och varaktiga resultat.

 

Vad kan man arbeta med i en RESAN?

• Fobier

• Rädslor

• Relationsproblem ex: till sin chef, föräldrar, barn och partner.

• När man har en känsla av att sitta fast.

• När man vill men inte kan få kontakt med sina känslor.

• För att förstå helhet/sammanhang i livet.

• För att arbeta med målsättning och positiva framtidsvisioner.

• För att plocka fram sidor hos sig själv man vill ha bättre kontakt med t.ex. styrka, glädje, integritet, kvinnlighet – manlighet, medkänsla m.m.

 

Kronisk smärta försvinner. Oro, depression och sexuella blockeringar löses upp. Problem med självkänsla, sorg och vrede går upp i rök.

Detta är exempel på vad man kan jobba med. Det är bara fantasin eller brist på den som sätter gränser.

 

Hur gör man?

Man ligger ned eller sitter och blundar. Terapeuten gör en avslappning. Själva avslappningen är bara en liten del av att gå ned i avslappnat tillstånd. När man väl börjar uppleva går oftast kroppen ändå djupare ned, det märker man inte förrän efter RESAN då man känner hur tung kroppen är när man kliver upp. Detta försvinner dock.

 

Kan man försvinna och helt förlora kontrollen?

Nej. Man upplever det ungefär som när man sitter i soffan och tittar på en film, ibland är man så inne i filmen att man glömmer bort att man sitter i soffan och ibland är man helt medveten om att man sitter i soffan. Men man kan alltid resa sig och gå när man vill. Då man hela tiden har en dialog med terapeuten kan man säga till om något inte känns bra. Terapeuten provocerar aldrig fram något utan följer klienten i upplevelsen.

 

 

Copyright © AB Livskraft Personlig Utveckling