Healing

 

Genom FÖRÄNDRING når Du

FRIHET och FRAMGÅNG i Ditt liv!

HEALING - REIKI och med STENAR & KRISTALLER

När Du får Reikibehandling så uppnår Du ett tillstånd av större jämvikt och ökat välbefinnande. Reiki är en naturlig, harmonisk, balanserande och enkel energi med mycket gynnsamma läkande egenskaper. Genom en enkel handpåläggning leder Reikiterapeuten den helande energin in i mottagarens kropp. Reiki är en kraftigt verkande energi och Din kropp tar till sig den energi som den behöver.

 

Kristaller påverkar oss människor, eftersom vår kropp omges av ett energifält unikt för varje människa, auran. När vi kommer i kontakt med kristaller reagerar energifältet på kristallens vibrationer, som förändras tills det har uppnått samma vibrationsnivå som kristallen.

 

Kristaller påskyndar läkning, stärker nervsystem och mentala krafter. De aktiverar intuition, intellekt och väcker ibland helande krafter. De har också en hämmande effekt på strålning och radioaktivitet. Kristallvatten har positiva effekter på både människor, djur och växter.

När jag gör en kristallbehandling, använder jag olika slags stenar, som placeras runt omkring/ på din kropp i olika mönster eller på chakrapunkter för att få energierna i balans. Vid val av stenar låter jag alltid intuitionen och impulsen att styra mitt val, eftersom det undermedvetna alltid vet vad som är bäst för klienten. Om du vill får du välja vilka stenar och kristaller du vill att jag ska använda.

 

 

 

 

Copyright © AB Livskraft Personlig Utveckling