Aromaterapi

 

Genom FÖRÄNDRING når Du

FRIHET och FRAMGÅNG i Ditt liv!

REGNDROPPSTERAPI

BANBRYTANDE AROMATERAPI

Regndroppsterapi är en underbart välgörande och avslappnande behandling med eteriska oljor från Young Living av högsta kvalité.

 

Dr. Gary Young är grundaren till Young Living Eteriska Oljor.

"Jag utvecklade Regndroppstekniken (RDT) under 80-talet baserad på min forskning med eteriska oljor som antimikrobiska medel samt att jag kände mig manad att ta vara på en fascinerande information som jag fick av en indianhövding hos Lakota Indian Nation i South Dakota, USA"

Indianhövdingen berättade att för länge sedan vandrade hans förfäder regelbundet över gränsen till Kanada till de nordligaste delarna av Saskatchewan och Manitoba, där de ofta fick bevittna norrskenet - Aurora Borealis. De sjuka riktade sina ansikten mot norrskenet och höll upp sina händer mot ljuset och gjorde djupa inandningar. Deras tro var att luften var laddad med helande energi från norrskenet. Tankemässigt "andades" de in denna nya energi i ryggraden och därefter andades de ut genom nervväggarna till de drabbade delarna i kroppen.

Senare när gränsen till Kanada stängdes och Lakotaindianerna tvingades leva isolerat i indianreservat började de utveckla denna energiläkande process mentalt tillsammans med lätta fjäderliknande strykningar utmed ryggraden för att sprida de helande energierna genom kroppen.

 

 

Copyright © AB Livskraft Personlig Utveckling